Home

Albania Eateries

Latest Updates

Shisha Room vjen me një super ambjent edhe në Fushë-krujë

Të gjithë miqëve qe sonte festojnë - Gëzuar Krishtlindjet! U përcjelltë e mira në cdo hap, pacit qetësi shpirtërore dhe shëndet të mirë.

@Bar RestoraHTARI 2017-03-20

Gezim dhe feste ne (b.r.gjahtari) edhe 100 vite te lumtura MELINA #lastnight